Четверг, 26.06.2025, 02:30
Новостные ленты
Главная Регистрация Вход
Приветствую Вас, Гость · RSS
Меню сайта
Категории раздела
Статьи и Новости [396]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » Статьи » Статьи и Новости » Статьи и Новости

Журавлинний джем з лікером
500 г свіжої журавлини, 50—70 г в’яленої журавлини, 120 мл апельсинового соку, 50—70 мл апельсинового лікеру, 350 г цукру

Свіжу журавлину промити, викласти у форму для запікання, посипати цукром. Запікати в духовій шафі за температури 150 °С протягом 30 хв. В’ялену журавлину розпарити в нагрітому апельсиновому соку. Вийняти з духової пічки форму з ягодами, додати розпарену журавлину із соком, перемішати. Запікати ще 30 хв. Ви­мкнути духову пічку, перемішати ягоди, накрити форму фольгою, залишити в духовій шафі на 20 хв. Потім влити до ягід лікер, перемішати й дати трохи остигнути. Джем викласти в стерилізовані банки. Зберігати в холодильнику.

Украинская кухня - заготовки
Категория: Статьи и Новости | Добавил: ant2 (25.12.2017)
Просмотров: 403 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Создать бесплатный сайт с uCoz